观塘呢个地方以其独特既工业同商业氛围而闻名 所以有各式各样既美食都开系工业大厦内😌 而呢间以多样牛肉料理为主既「牛霸王」亦都系其中之一🇯🇵🐮大根沙律 $78第一次系市面上试到呢款沙律🥗 仲要系季节限定架❕以白萝卜为主料🥕 餐厅加上秘制酱汁同炸蒜粒调味 增加沙律既风味和口感 清爽可口👍🏻一口芝士 $58外皮油炸至金黄酥脆 而内部既芝士则融化 浓郁既芝士风味 口感独特🧀招牌牛肉寿喜烧 $228冬天必会食锅物🍲 用上薄切既牛肉片 再加上豆腐 娃娃菜 菇类 京葱 萝卜 芋丝 等配菜 再搭配埋甜咸既寿喜烧酱汁😆 味道非常鲜美 牛肉嫩滑 且酱汁香甜可口招牌手打和牛汉堡兰王蛋饭 $128见到基本上每枱都会嗌😍 颜色鲜艳既兰王蛋非常吸晴🥚 手打汉堡煎煮后外皮微脆 内部保持多汁 口感非常嫩滑🤤 酱汁方面我地拣左甜中带咸既「秘制汉堡汁」 衬托出牛肉既鲜味 另上我地仲拣左「芥辣酸瓜」作配料 清爽解腻 最后白饭吸收哂酱汁既味道 好满足🥰

大根沙律 $78
第一次系市面上试到呢款沙律🥗 仲要系季节限定架❕