2023-04-24
今日我去咗小胖台湾料理食饭,同大家讲吓我叫咗咩野食啦。首先,我哋嚟到呢度最想嚟食嘅当然系三杯蜜汁烤鸡排便当啦!鸡排香脆多汁,个蜜汁嘅甜味啊好啱我嘅胃口,令我嘅味蕾都好满足。仲有呢个便当嘅份量啊真系好丰富,啱晒我嘅胃口啊!之后呢,就到嘅珍珠奶茶,啱啱一入口,就饮到浓郁嘅味道,真系令我嘅味蕾都好满足啊!我哋尝试咗盐蒜四季豆。豆好爽脆,仲有啲盐蒜嘅味道,真系好开胃啊!调味啱啱好,又唔会太过咸,啱晒我嘅口味!最后,我哋嚟到嘅系麻辣鸭血燥宽粉。鸭血同埋宽粉依个配搭,真系好有嚼劲啊!唔会太辣,啱晒我嘅口味!总括而言,我哋嚟到呢度食嘢真系好开心!啲食物啊份量丰富,味道都好正啊!而家我嘅胃都好满足啦!小胖台湾便当 (福昌大厦) (观塘)观塘开源道63号福昌大厦地下A11号舖
小胖台湾便当 (福昌大厦) (观塘)
观塘开源道63号福昌大厦地下A11号舖