我哋嗌咗晚市二人套餐($368)、黑松露薯条配黑松露蛋黄酱($68)、日式炸鸡配明太子酱($118)咁首先讲咗套餐嘅两个前菜先啦(分别就系白鲈鱼茄子蓉多士同埋意大利风干火腿拼盘)前者食落去𠮶个口感几特别😋😋(好少见到出面有呢一个配搭)而Parma Ham食落去亦都唔会太咸咁之后就讲吓两个主菜啦分别就系手工意式薯团配烟肉蕃茄酱+ 慢煮牛面颊蕃红花意大利饭(+$50)意式薯团食落去口感几特别😉😉(第一次见到有呢个配搭)食落去口感有啲似麻糬咁样而且𠮶个烟肉蕃茄酱都好浓郁😚😚之后意大利饭食落去几有咬口牛面颊食落去亦都比我想像中腍跟住就讲埋我哋嗌咗两个小食~薯条系新鲜滚热辣炸起嘅嘅🔥🔥所以真系几脆口值得一赞嘅地方,系佢嘅黑松露酱系可以Refill嘅👍👍(因为我个friend真系好钟意食黑松露酱)炸鸡食落去亦都几嫩滑咁最后就讲埋我哋嗌嘅嘢饮+甜品啦我拣咗要Iced Chocolate我朋友就拣咗要Iced Matcha Latte甜品方面就系奶冻配百香果酱(套餐加配价+$38)同埋Tiramisu (套餐加配价+$38)我想讲呢两个甜品真心好高质素❤️❤️奶冻食落去真系好Creamy加埋百香果酱配搭得

咁首先讲咗套餐嘅两个前菜先啦
(分别就系白鲈鱼茄子蓉多士同埋意大利风干火腿拼盘)
前者食落去𠮶个口感几特别😋😋
(好少见到出面有呢一个配搭)
而Parma Ham食落去亦都唔会太咸

咁之后就讲吓两个主菜啦
意式薯团食落去口感几特别😉😉
(第一次见到有呢个配搭)
食落去口感有啲似麻糬咁样
而且𠮶个烟肉蕃茄酱都好浓郁😚😚
之后意大利饭食落去几有咬口
牛面颊食落去亦都比我想像中腍

跟住就讲埋我哋嗌咗两个小食~
薯条系新鲜滚热辣炸起嘅嘅🔥🔥
所以真系几脆口
值得一赞嘅地方,系佢嘅黑松露酱系可以Refill嘅👍👍
(因为我个friend真系好钟意食黑松露酱)
炸鸡食落去亦都几嫩滑

咁最后就讲埋我哋嗌嘅嘢饮+甜品