2024-06-12 342 浏览
Non Kitchen (观塘).系观塘同牛头角交界嘅楼上西餐,价钱唔贵但野食好味又大份每次黎几乎都系食佢个二人餐!.先有一人一个沙律同汤,可以叫海上沙律同埋厨师沙律,安排今日嘅生活就会喺粟米红腰豆🫘另外今日嘅餐都系蕃茄汤!.▪️Korea Style Chicken Wing▪️.忍唔住要叫个小食,韩式嘅甜辣酱汁淋系炸过嘅外皮,够惹味,最开心系单骨鸡翼容易处理😂.▪️Sanuki Udon with seafood in Laksa▪️.喇沙海鲜忌廉汁乌冬间直系fusion菜,微辣但又creamy,海鲜有青口,带子,虾等.▪️Pork Ribs▪️.猪肋骨好大条,两个人一人要食两条仲有我最爱嘅薯条作伴碟.最后一个西餐紧系要有甜品作结,我地一个拣泡芙一个拣tiramisu!.📌 Non Kitchen (观塘)观塘鸿图道12精棉工业大厦1楼.环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Non Kitchen (观塘)
系观塘同牛头角交界嘅楼上西餐,价钱唔贵但野食好味又大份
每次黎几乎都系食佢个二人餐!

另外今日嘅餐都系蕃茄汤!

▪️Korea Style Chicken Wing▪️

▪️Pork Ribs▪️
猪肋骨好大条,两个人一人要食两条
仲有我最爱嘅薯条作伴碟

📌 Non Kitchen (观塘)
观塘鸿图道12精棉工业大厦1楼
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️