2022-06-15 1254 浏览
自从东铁过海段通车之后,放工返屋企都方便左好多今日难得早放左少少又系观塘做开野即刻揾下附近有咩好野食比我发现到呢间位于牛头角道既森户餐牌上面既食物种类都几多有寿司拼盘、刺身拼盘、串烧、海鲜丼同小食等等价钱非常亲民,岩哂长期粮尾既我森户特上刺身拼盘 ($428)刺身拼盘好丰富,全部都系矜贵高级既食材,包括大拖罗、深海池鱼、金目鲷、牡丹虾、赤贝、海胆,大拖罗厚切,油脂丰富,入口即溶,牡丹虾好大只够新鲜,肉质爽口,仲有我最爱既赤贝同海胆,赤贝仲要新鲜开出黎,非常厚肉又鲜甜,海胆一食就食得出系靓野,份量都几多,超鲜甜又唔腥,呢个特上刺身拼盘性价比超高寿司拼盘 $228刺身拼盘已经好满足,一场黎到当然要试埋佢地既寿司啦,寿司拼盘都有好多款,例如拖罗、三文鱼、油甘鱼、带子、金线鲷、池鱼、白身鱼、三文鱼籽同葱吞拿鱼腩,拖罗寿司同刺身一样咁高质,都系入口即溶,油甘鱼鱼油甘香,唔洗点豉油都好好食,佢地既军舰寿司都好出色,一次过试哂人气极高既军舰寿司 - 葱吞拿鱼腩同三文鱼籽,先赞佢地既紫菜咬落去仲好脆身,上面既吞拿鱼腩同三文鱼籽份量都好多,绝不欺场串烧鸡翼 $28师傅切开一半后,令到骨位容易入口好多,外

自从东铁过海段通车之后,放工返屋企都方便左好多
今日难得早放左少少又系观塘做开野
即刻揾下附近有咩好野食
比我发现到呢间位于牛头角道既森户
餐牌上面既食物种类都几多
寿司拼盘、刺身拼盘、串烧、海鲜丼同小食等等
价钱非常亲民,岩哂长期粮尾既我

森户特上刺身拼盘 ($428)

寿司拼盘 $228
刺身拼盘已经好满足,一场黎到当然要试埋佢地既寿司啦,寿司拼盘都有好多款,例如拖罗、三文鱼、油甘鱼、带子、金线鲷、池鱼、白身鱼、三文鱼籽同葱吞拿鱼腩,拖罗寿司刺身一样咁高质,都系入口即溶,油甘鱼鱼油甘香,唔洗点豉油都好好食,佢地既军舰寿司都好出色,一次过试哂人气极高既军舰寿司 - 葱吞拿鱼腩同三文鱼籽,先赞佢地既紫菜咬落去仲好脆身,上面既吞拿鱼腩同三文鱼籽份量都好多,绝不欺场

串烧鸡翼 $28
师傅切开一半后,令到骨位容易入口好多,外皮香脆,鸡肉鲜嫩。

黑豚五花腩 $48
呢个黑豚五花腩好有惊喜,师傅将厚切既五花腩肥膏位烧到金黄色,整体火侯控制得好好,食落口都唔会成口油腻,非常出色
  • 特上刺身拼盘