2024-08-10
2003 浏览
Non Kitchen,位于观塘鸿图道,餐厅采用工业风主题,环境宽落,吊灯几有情调适合聚会和拍拖今次听闻朋友介绍话non kitchen lunch好抵食,因为佢有Semi buffet ,午市沙律餐汤任食!佢地嘅salad bar真系好正,有好多款唔同沙律,我自己最钟意粟米红腰豆🫘,另外仲有青瓜🥒红菜头罗马生菜选择另外居然仲有两款面包供客人选择,牛角包🥐仲暖暖地,好吸引炭烧纽西兰西冷牛扒 $188西冷牛扒都系我食lunch嘅首选🤣,西冷牛扒肉质较有嚼劲,油花不多 ,但牛味浓,食肉兽唔可以错过朋友叫咗南瓜鸭胸肉烩饭原全无估到份量咁大,鸭胸肉系原件,肉味香浓,南瓜汁烩饭口感烟韧,南瓜味香浓甜品拣咗一个Tiramisu,质地偏挺身,口感绵密,咖啡味及酒味都较浓!最后店员表示午市套餐会送Gelato😳😳,呢一餐真系非常满足!Non kitchen九龙观塘鸿图道12号精棉工业大厦1楼
另外居然仲有两款面包供客人选择,牛角包🥐仲暖暖地,好吸引
炭烧纽西兰西冷牛扒 $188
朋友叫咗南瓜鸭胸肉烩饭