2022-04-27 241 浏览
25/4/2022 星期一,知道「合十」日日都好繁忙,今日特登晏少少先至可去食午餐。为咗确保有得食,预早订咗枱。到达 cafe,店员已经在门口接待,安排好座位,由于座位是在所谓的室外,店员好细心,每台都装备咗风机。点餐系 自己scan QR code 落order,喜欢这点餐方法,因为人客自由自在点餐,完全冇被催逼嘅感觉。我哋慢慢睇过餐牌,就叫咗 凯撒沙律🥗,新鲜沙律菜,凉凉爽爽。主菜有 : 牛油果班尼迪蛋,班尼迪蛋好creamy,有沙律菜伴碟,配合一齐食,好夹!另外朋友嘅 巨型猪扒跟薯菜,超巨型,猪扒烹制松软,啱入口,十分美味。饮品有「恋爱预告」,紫色碟豆花,茘枝及雪糕,睇得又食得。「攞你命三千.粒」,系 杂果宾治,够解渴。食物饮品都好味道,又有心思,抵赞。

饮品有「恋爱预告」,紫色碟豆花,茘枝及雪糕,睇得又食得。
「攞你命三千.粒」,系 杂果宾治,够解渴。
食物饮品都好味道,又有心思,抵赞。
攞你命三千  粒
恋爱预告