2022-02-25 731 浏览
最近冇点出街食饭,返工返shift同事们又wfh,一个人闷闷地,不如就发掘下附近有咩新餐厅好食。结果系街到收到份新传单,不如就试试。因为外卖自取九折,咁我就直接上去嗌,等左一阵就拎得。呢间其实系专做外卖丼饭嘅餐厅,有好几款丼饭,唔食饭嘅仲有沙律拣,选择都算多。咁我就最保守咁拣左个温泉蛋丼饭,本身期望唔算好大,因为食咗咁多年吉野家,大概估到系点。但原来我以前劣食得太紧要😂 牛肉同洋葱炒得几香,捞埋个蛋好好食!强烈建议大家要加蛋。本身以为佢份量会细,但其实饭量好够,食完饱到上心口,下午茶都唔使食。跟餐仲有麦茶同中华沙律。我谂我下次会想试下个唐扬炸鸡饭。老板话whatsapp落单会方便啲,咁我下次都会用whatsapp落,唔使傻更更咁企系到等。

温泉蛋炙烧牛丼
2022-02-24
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
温泉蛋炙烧牛丼