2021-02-16 178 浏览
下昼3点几黎到都要等15分钟先有位,不过我唔赶时间🤗同埋无限时,可以真正轻轻松松咁食下野坐下。Order左全日早餐份量都几大,肠有啲啲辣,面包旁边有啲酱,我只系认得出肉桂,其他唔知咩料😂,不过好好味,如果有埋茄汁豆就好了👉🏻👈🏻😆仲order左 猪肉苹果枫糖三文治无论猪肉、苹果定枫糖,都含有甜既元素,令整个菜式都好甜,唔系好甜朱古力或者蛋糕个啲甜⋯嗯⋯总之我中意😋 但肉同苹果都好湿,令个包湿晒淋晒😞饮品其实谂左好耐,想饮冻野,但cappuccino 得热,但又觉得应该要饮咖啡,所以最后都系拣左加倍情浓☕️(影前俾我饮左啖) 朋友就饮冻mocha 其实仲想食scone 但真系放唔落啦😩题外话:无错,餐牌个个都掂系唔太卫生,但我都系不太中意qr code落单,总系感觉会miss左好多菜式

Order左全日早餐
全日早餐

仲order左 猪肉苹果枫糖三文治
猪肉苹果枫糖三文治

加倍情浓 (Cappuccino  )

其实仲想食scone 但真系放唔落啦😩

全日早餐
猪肉苹果枫糖三文治
加倍情浓 (Cappuccino  )