呢晚系平日嘅晚上 早咗啲放工就嚟咗食个放题 我地今次食嘅系Level 3 澳洲和牛海鲜放题🫢 最吸引我嘅系呢个餐可以任饮Sapporo生啤 清酒同埋有个极上海鲜拼盘👍🏻海鲜咁啱呢一期系痛风海鲜祭🪭 所以一坐低就有一份极上海鲜拼盘😋 入面包括咗日本蚝 牙棚鱼 白鳝 虎虾 蛏子 鲍鱼同帆立贝 真系好多种类 好丰富 我最钟意嘅就系佢嘅白鳝 烧完之后好Juicy🐟 虎虾亦都好高质素🦐 肉质弹牙亦好鲜味肉类 呢个套餐特有嘅几款澳洲和牛产品都几美味 肉眼芯 上级牛胸肉 特上牛肋肉同埋厚烧牛舌👅 另外套餐仲包括Level 1同埋Level 2嘅肉类 所以真系有太多种类😮 好难逐一介绍 牛肉雪花分明 我就最钟意佢嘅厚烧牛舌 烧熟咗都唔会太韧 另外呢个套餐仲包括咗香草羊架🐑 都几厚肉其他烧物见到有盐烧三文鱼鳍 同埋蒲烧鳗鱼 已经好开心 因为两款鱼肉都系油脂感丰富 烧香咗嚟食唔会太过油腻😎 可以话系必点之选熟食黑椒炸鸡软骨 唐扬软壳虾 芝士炸鸡 上枱时热热辣辣 份量啱啱好 唔会太多😂 炸芝士年糕 烟靭嘅外皮包裹着芝士软心🧀 自助吧有唔同嘅蔬菜 例如翠玉瓜 茄子 粟米 仲有烧烤必备嘅菠萝做饭后甜品🍍 饮品

海鲜

肉类
烟熏壶渍牛肋条

其他烧物

熟食

自助吧
有唔同嘅蔬菜 例如翠玉瓜 茄子 粟米 仲有烧烤必备嘅菠萝做饭后甜品🍍 饮品有多款汽水同茶类饮品可以拎 更重要嘅系有Sapporo啤酒任饮🍺

甜品
外面有几款日式甜品可以选择 朱古力大福几好食 外层好烟靭🍡 仲可以用QR code落单嗌烧香蕉朱古力棉花糖 榴梿炸弹等嘅甜品😛 不过今日咁啱香蕉朱古力棉花糖卖晒 外面转角位置仲有自助软雪糕😋 今日系朱古力味 味道几浓郁 仲有得加果仁碎㗎

呢晚虽然系平日嘅夜晚 但系食完饭出嚟见到好多人等紧位 真系非常人气