2023-08-04
來真係唔知觀塘有間咁正既串燒屋,雖然位置有點偏,係通明街斜坡,但好既餐廳🍴小柔一定要介紹比大家的。老實說市面上真係好多間串燒屋,就係一串串串燒係個串燒爐上自己轉轉轉咁燒🔥但如果要認真評價觀塘呢間串燒屋,我真係食到餐廳老闆的心血,由肉類選材,到醃製的口味,公道講返句,係真心❤️好食的串燒,甚至係我認為試過好多串燒屋來講,呢間係最好食的👍🏻。除左串燒,仲可以網燒🔥🥩,我就燒左羊架,掂到爆。仲有燒生蠔🦪,勁新鮮,平時好多串燒屋都伏,呢間真係好好食 能夠食到美食,唔真係感動到不停讚野食好食😋。好食既唔單止串燒,仲有估唔到咁好食的炸物,樣樣都試左少少,超級鍾意榴槤炸彈,仲有炸雙皮奶,基本上樣樣都好食,呢間串燒屋老闆有好人又友善,真係體驗到久違了的人情味餐廳,下次一定會再來。