2023-04-09 23 浏览
今日黎到观塘海滨,试左附近既日本餐厅,选择多环境都唔错🫶🏻我地叫左 👇🏻💛 飞鱼子沙律 $68呢个有大量青瓜丝,每条都切得好幼,食落好有口感,份量都好多,3-4人食都唔过份🤭💛 鸡肉丸串 $78烧汁好香,肉丸串入面有鸡软骨粒粒,食落有口感,几惊喜,配埋蛋汁同烧汁食就更加带到鸡肉味出黎💛 金菇牛肉卷 $68牛肉唔会太肥,啖啖肉,火候控制得唔错,可以一试💛 芝士炸鸡 $128份量几多,炸鸡都有好多件,铺满晒成碗饭,性价比之选💛 寿司8点定食 $168帆立贝非常厚肉,鱼类都新鲜有鲜味,寿司饭唔会太散,如果有选择困难症拣呢个set食都几好值得一赞系假日都同样有lunch set menu,跟餐附送茶碗蒸,前菜同面豉汤,相对上几抵食📌人均消费: $201-400#hkfoodie #hkig #hkfoodieblogger #steak#foodiegram #foodiehk #foodblogger #foodielife #foodie #香港美食 #香港好去处 #hkfood #hkfoodlover #寿司定食 #hkfoodpic#hkfoodblog #bistro #cafe#
今日黎到观塘海滨,试左附近既日本餐厅,选择多环境都唔错🫶🏻

我地叫左 👇🏻
💛 飞鱼子沙律 $68

💛 鸡肉丸串 $78

💛 金菇牛肉卷 $68
牛肉唔会太肥,啖啖肉,火候控制得唔错,可以一试

💛 芝士炸鸡 $128
份量几多,炸鸡都有好多件,铺满晒成碗饭,性价比之选

💛 寿司8点定食 $168

📌人均消费: $201-400
#hkfoodie #hkig #hkfoodieblogger #steak#foodiegram #foodiehk #foodblogger #foodielife #foodie #香港美食 #香港好去处 #hkfood #hkfoodlover #寿司定食 #hkfoodpic#hkfoodblog #bistro #cafe#LF观塘#工厦美食 #美食推介 #观塘美食推介 #观塘美食推荐 #观塘美食推介#观塘美食 #观塘工厦美食 #日本菜