又发掘到观塘海滨附近嘅好餐厅!就系附近海滨汇1楼。超级好坐,播轻快音乐,好舒服!感觉有啲似日式舒适嘅cafe,优质咖啡、简单优质嘅食物、细心服务💯餐厅每一细节都感受到用心。menu一拎起手,无论纸质同埋上面嘅图画都做得好精美!🥢南蛮炸鸡牛油果酱丼$118炸鸡炸得好靓,juicy鲜嫩,又唔会劲咸!制作用心,面豉汤都好饮!入面有樱花虾、 豆腐、海带、萝卜,好丰富足料😋定食仲包左个小甜品,系黑糖和果子,甜度啱啱好!成个餐好满意🥰🥢玉子烧吉列猪扒三文治$88食过日本既玉子烧三文治真系好好味!呢度都整得到水准!吉列猪扒厚切,玉子烧都好好食!酱汁调教得好味,仲配有少量嘅沙律菜同蔬果。点餐之后可以优惠价,半价叫饮品🥤单品朱古力 tarapoto 50%(热)$21(原价$42)唔系普通嘅朱古力,用咗秘鲁嘅可可豆,唔系一般冲出嚟嘅朱古力咁死甜。上枱嘅时候仲好惊喜有个好靓嘅中秋节气氛嘅拉花!原来呢度卧虎藏龙,拉花技术一流呀!👍🥛pinky crush $36(优惠价$52)(Coconut pineapple strawberry banana milk)杂果嘅奶, 士多啤梨味比较出,所以感觉较似士多啤
又发掘到观塘海滨附近嘅好餐厅!
就系附近海滨汇1楼。

超级好坐,播轻快音乐,好舒服!
感觉有啲似日式舒适嘅cafe,
优质咖啡、简单优质嘅食物、细心服务💯

餐厅每一细节都感受到用心。
menu一拎起手,无论纸质同埋上面嘅图画都做得好精美!

🥢南蛮炸鸡牛油果酱丼$118
炸鸡炸得好靓,juicy鲜嫩,又唔会劲咸!
制作用心,面豉汤都好饮!
入面有樱花虾、 豆腐、海带、萝卜,好丰富足料😋
定食仲包左个小甜品,系黑糖和果子,
甜度啱啱好!
成个餐好满意🥰

🥢玉子烧吉列猪扒三文治$88
食过日本既玉子烧三文治真系好好味!
呢度都整得到水准!
吉列猪扒厚切,玉子烧都好好食!
酱汁调教得好味,
仲配有少量嘅沙律菜同蔬果。

点餐之后可以优惠价,半价叫饮品

唔系普通嘅朱古力,用咗秘鲁嘅可可豆,
唔系一般冲出嚟嘅朱古力咁死甜。
上枱嘅时候仲好惊喜有个好靓嘅中秋节气氛嘅拉花!
原来呢度卧虎藏龙,拉花技术一流呀!👍

🥛pinky crush $36(优惠价$52)
杂果嘅奶, 士多啤梨味比较出,
所以感觉较似士多啤梨奶
啱晒小朋友!

见到餐牌有写break Friday!
逢星期五全日(12pm-2pm除外)black & white coffee买一送一,
下次一于黎试埋佢d咖啡!😍