2024-05-01
呢排差唔多日日都落大雨,终于撞正Weekend好天啲☀️可以去海滨附近行吓。太耐冇过嚟呢边,都唔知原来开咗间咁日系嘅居酒屋─矶の水产🎏,店内摆设都好用心🎌;傍晚时份嚟仲可以望住个天慢慢变暗,几浪漫🌃!睇睇Menu,价钱都合理呢餐埋单$500零蚊,一齐睇睇👇🏻!🍣旬之寿司 8点 $168呢个系必嗌嘅选择!唔使谂拣咩,一个Set 有齐三文鱼、海鳗、带子、吞拿鱼、油甘鱼、蜜柑鲷、左口鱼同章红鱼,一次过可以试晒8款唔同嘅寿司✨,CP值都几高⭐️!🦪广岛蚝锅 $118去居酒屋我通常都会嗌个锅物,暖一暖🔥呢个蚝锅几推介要嗌!入面有5只涨卜卜嘅蚝🦪,好大只好肥美,食落都几鲜味😍。整体味道都唔错,但略嫌杂菜份量唔系好够,可能啲蚝太碍位吧。🍣七彩火龙卷 $68寿司饭入面包咗炸虾,脆卜卜,几好味系唔会伏嘅选择🧡三文鱼刺身3切 $48🧡带子刺身 $38呢度嘅刺身由师傅新鲜即切,好厚切、几肥美价钱亦唔贵,嗌多少少都唔会好肉痛-🍢大葱鸡肉串 $28🍢鸡翼串 $24串烧同小食款式超级多,价钱都系廿零蚊起🆙不过记得要趁热食,肉类摊冻咗会有啲韧㗎🤔🥤汽水(可乐味) $28🥤汽水(波萝味) $28几钟意佢支日本可乐同啲嘢食
睇睇Menu,价钱都合理
呢餐埋单$500零蚊,一齐睇睇👇🏻!
🍣旬之寿司 8点 $168
呢个系必嗌嘅选择!
🦪广岛蚝锅 $118
去居酒屋我通常都会嗌个锅物,暖一暖🔥
呢个蚝锅几推介要嗌!
🍣七彩火龙卷 $68
寿司饭入面包咗炸虾,脆卜卜,几好味
系唔会伏嘅选择
🧡三文鱼刺身3切 $48
🧡带子刺身 $38
呢度嘅刺身由师傅新鲜即切,好厚切、几肥美
价钱亦唔贵,嗌多少少都唔会好肉痛
🍢大葱鸡肉串 $28
🍢鸡翼串 $24
串烧同小食款式超级多,价钱都系廿零蚊起🆙
不过记得要趁热食,肉类摊冻咗会有啲韧㗎🤔
🥤汽水(可乐味) $28
🥤汽水(波萝味) $28