2025-01-21 399 浏览
前排去咗位于观塘嘅炑八韩烤亲子餐厅😆除咗有得烧肉外🔥仲会有多款儿童餐比小朋友👧🏻👦🏻最重要有小朋友游玩区🧸啱晒一家大细嚟,小朋友嚟每次都玩得好开心🥳炑八厚切五花腩厚切五花腩肥肉瘦肉层次分明,啖啖肉,肉质爽口,口感有弹性🐷油脂甘香,肉味香浓😛烧烤过后外层香脆可口🐖外裙肉外裙肉亦即系牛嘅横隔膜🐄纤维较粗,油花丰富但唔油腻👍🏻,肉质柔软嫩滑🐮牛肉味浓烈,非常juicy💦你想不想堆雪人便当?好可爱嘅雪人造型⛄️小朋友见到好开心😍用上白汁,再加上鸡腿、三色豆、西兰花、迷你蕃茄仔、粟米笋、火腿、紫菜🤩仲有用士多啤梨做咗雪人顶帽添🍓圣诞花环窝夫餐厅有多款不同款式嘅窝夫同甜品提供🤩我哋试咗圣诞花环窝夫🧇造型好靓,窝天上面放满奶油,再放满士多啤梨同蓝莓🍓🫐窝夫外脆内松软🥰圣诞老人朱古力特饮圣诞造型饮品,有可爱嘅圣诞老人🎅🏻香浓朱古力味🍫欢乐圣诞树士多啤梨鲜奶同样都系圣诞造型🤩呢杯系粉红色嘅士多啤梨鲜奶🥛充满香甜士多啤梨味🍓

炑八厚切五花腩

外裙肉

你想不想堆雪人便当?

圣诞花环窝夫

圣诞老人朱古力特饮
圣诞造型饮品,有可爱嘅圣诞老人🎅🏻香浓朱古力味🍫

欢乐圣诞树士多啤梨鲜奶