2022-04-21
呢间观塘分店开张两星期左右,宜家试业中~呢日到左夜晚唔想食饭就外卖呢间嘅三文治🤤店员好友善,而且速度都好快~🥪慢调撕理食肉兽铁板三文治 Slow Cook Pulled Pork ($62)三文治分量好多!面包都烘得香脆🤤手撕豚肉比较特别,经过慢煮后口感好腍~入面仲有炸洋葱圈、番茄同芝士等!🥪全天候早餐铁板三文治 All Day Breakfast ($45)呢个三文治就好有breakfast sandwich嘅感觉🙌🏻配料都好丰富,有滑蛋、番茄、薯饼同烟肉等~可以一口气食完成个breakfast,真系好饱肚🤣🦑脆炸鱿鱼配士拉差蛋黄酱 Deep-Fried Calamari with Sriracha Mayo ($32)鱿鱼真系好香!成程车翻屋企都keep住闻到🤤一定要趁热食!配上sriracha蛋黄酱味道特别香~🍖芝士焗番茄肉丸 Baked Meatballs & Bolognese with Cheese ($32)番茄肉丸比预期中入味,有点惊喜~肉丸较细粒,食落有点juicy,仲带点香辣味!🧇奥利奥 Oreo Croffle ($32)食完三文治又点可以冇饭后甜品架~呢个ore
呢日到左夜晚唔想食饭就外卖呢间嘅三文治🤤
店员好友善,而且速度都好快~
三文治分量好多!面包都烘得香脆🤤
手撕豚肉比较特别,经过慢煮后口感好腍~
入面仲有炸洋葱圈、番茄同芝士等!
配料都好丰富,有滑蛋、番茄、薯饼同烟肉等~
可以一口气食完成个breakfast,真系好饱肚🤣
鱿鱼真系好香!成程车翻屋企都keep住闻到🤤
一定要趁热食!配上sriracha蛋黄酱味道特别香~
番茄肉丸比预期中入味,有点惊喜~
肉丸较细粒,食落有点juicy,仲带点香辣味!
🧇奥利奥 Oreo Croffle ($32)
食完三文治又点可以冇饭后甜品架~
呢个oreo croffle食落creamy,特别甜,特别满足!
🥤Peach & Green Tea ($30)
店内仲有唔同冻饮可以选择!
呢款蜜桃味绿茶好香好清新,而且唔会太甜🥰