2024-04-22 330 浏览
系观塘唔好以为一定食唔到好嘢,今次我要同大家分享一个超级抵食嘅日式烧肉餐厅。虽然佢主打系抵食同CP值高,但系佢哋嘅环境装修一啲都唔失礼,地方阔落宽敞,系传统日式烧肉嘅风格。今次我就试咗佢哋「CP值最高午市烧肉定食」入面嘅上级牛肋肉烧肉定食。🤑上级牛肋肉烧肉定食首先讲下牛肋肉啦,牛肉系日本直接进口,质素绝对系有信心保证,大家可以放胆食!落单嘅时候可以选择盐烧或者烧汁两种口味,我今次就拣咗试烧汁,烤熟之后味道更加会有层次感。一上枱已经见到肉质好细致,每一片牛肋肉色泽都好靓,雪花纹路分明。肉质更加入口即化,好似丝绸咁滑!😋套餐除咗有肉食之外,仲有一个免费嘅自助沙律吧。入面有沙律、水果、伴菜同甜品,总共都有唔少嘅款式可以选择,而且全部都系好新鲜,职员refill食物嘅程度亦都系好频密。🤩跟餐仲要有面豉汤同汽水,整体嚟讲都相当丰富,就算大食啲都可以食到好饱。以呢一个价钱嚟讲,食到咁嘅质素,系今时今日嘅香港其实都算值得推荐。😘

上级牛肋肉烧肉定食