餐厅: Simp.lane
资讯:

我未去过猫猫cafe 一直都想去下😂 今次第一次捉埋👦一齐黎chill下😍 呢度环境好阔落,坐得劲舒服😌 可以系度倾好耐计!呢度仲有2只猫猫大人,一只叫阿里(好大只😂) 同埋 一只叫多比!🐱 店铺坐镇两大头!·🌟香煎鲜虾青酱意粉🍝$98青酱挂满晒每一条面!份量都几多!食得好饱~虾仁爽脆弹牙🦐 连少少黑椒调味😌 一啖一啖越食越上瘾😄 (不过如果少d橄榄油就💯 因为可能本身青酱佢会有油份👅)·🌟芝士牛角酥配香滑炒蛋🥐$78呢个brunch丰富得黎又唔会好似all day breakfast个种多到好heavy!有件牛角包窝夫,口感内催外软带有牛油香,咸香咸香,配上滑蛋🍳 好正😍 (同埋我好钟意个薯条🍟既质感!炸得啱啱好 外脆内软又唔会油!) 清晒✅·🤍抹茶鲜奶🍵 +$18 & 港式奶茶🥤+$8奶茶味道正常😌 同埋唔会太甜既抹茶牛奶~🍵 味道刚刚好👌·Overall: 建议大家黎下午茶一下!真系环境好阔落好舒服~仲有两只猫猫😍🐱 员工们都好热情又好nice!😄 系一个开心既brunch😍 星期日放假既good start😭·评分🪄 (满分5🍑)人均:$100 up味道:🍑🍑🍑🍑环境:🍑🍑🍑🍑

🌟香煎鲜虾青酱意粉🍝$98

🌟芝士牛角酥配香滑炒蛋🥐$78

🤍抹茶鲜奶🍵 +$18 & 港式奶茶🥤+$8
奶茶味道正常😌 同埋唔会太甜既抹茶牛奶~🍵 味道刚刚好👌

评分🪄 (满分5🍑)
人均:$100 up
味道:🍑🍑🍑🍑