2022-07-22
咁岩附近做野就顺便发掘下观塘美食黎慰籍下心灵🍽见好多人都推荐Moo Moo就抱住期待嘅心情入去试🍔当试左第一啖就知自己冇拣错餐厅❤️🍔经典之堡 $60🍟肉汁芝士薯条配汽水+$29🍔包系揸左牛油再拎去烘 所以外脆内软 咬落去好有层次感 而且仲有淡淡嘅牛油香味系口中散发出黎🐮牛肉唔系全熟所以好软腍唔会韧😋配埋芝士+酸酸地嘅酱汁好搭配😍食到一半仲见到少少炒熟左嘅洋葱😆熟洋葱嘅香甜味令到汉堡包更惹味🥬底层有新鲜生菜同蕃茄~所以食完都唔觉腻🤭食食下咬到牛肉有筋…不过都系一两粒…应该系我咁岩唔好彩🍟老实讲一开始见到个卖相就心谂中伏了🐥但食落先知原来个肉汁同薯条系好夹! 肉汁好香加埋调味粉食到停唔到口😝因为有肉汁嘅关系😲啲薯条好淋唔脆~所以食开脆薯条嘅朋友可能都系叫返普通薯条会好啲~店铺室外有几张枱櫈~但天气太热太焗了🌞都系留返冬天先坐室外☃️
好味指数👅: 8.5/10 推荐指数👍🏻: 8/10
🍔经典之堡 $60