2022-12-22
▫️葱花蛋治烘底👉🏻蛋好厚身,生熟程度啱啱好,口感好嫩滑,食落啖啖都有葱粒,真系好香口好惹味👉🏻🍞真系烘得好脆口,又可以保持松软,仲有厚厚嘅牛油🧈,好肥但又好好味🙈⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️椒盐烧卖 👉🏻 麻辣油好香好麻,唔会好辣,烧卖炸到外脆内软(其实我之前试过摆咗好耐先先都仲系劲脆,证明超热气😂但我系唔会理嘅,佢真系我食过最好食嘅炸烧卖😆建议如果钟意食辣可以Request 多🌶,因为本身佢畀得唔多,点到一半会唔够,但真系要唔系一粒烧卖都点到🌶会更好食😉)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 手撕鸡五香肉丁麻辣通粉 👉🏻好少有嘅捞通😆只麻辣同炸烧卖𠮶只一样,沾满晒每一粒通粉,2 个人食我觉得可以接受,唔会话太油,但一个人食应该会有d Heavy🤫👉🏻五香肉丁同手撕鸡份量都多,手撕鸡咸咸哋,肉质唔会鞋口⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️热奶茶👉🏻好滑,冇特别叫少甜,但都唔会好甜,茶味同奶味都好出⭐️⭐️⭐️⭐️❗️餐厅只系开一至六,7:00~17:00,所以大家千祈唔好放工后去摸门钉,一于揾个星期六去啦!😎——————环境:典型茶记,要有心理准备好细同坐得好迫,但真系港式风味十足,老板好Nice
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️椒盐烧卖
👉🏻 麻辣油好香好麻,唔会好辣,烧卖炸到外脆内软
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 手撕鸡五香肉丁麻辣通粉
👉🏻五香肉丁同手撕鸡份量都多,手撕鸡咸咸哋,肉质唔会鞋口
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️热奶茶
👉🏻好滑,冇特别叫少甜,但都唔会好甜,茶味同奶味都好出
⭐️⭐️⭐️⭐️
——————