呢间店位置虽则偏僻左啲 介乎牛头角同观塘之间 店铺环境亦吾算大 假日去会坐得比较逼 仲要排队 但食物质素真系好吾错🤓 所有食物即叫即整 要耐心等下 店外仲有大量发梦时所影既相 店内亦有发梦postcard拎 我都拎左2张收藏💪🏻🍝卡邦尼意粉蛋饼 $108必食之选 蛋饼即系焗蛋 不过加埋卡邦尼意粉一齐焗 口感极丰富 蛋香好出 仲要焗到有脆边好正 芝士拉丝 焗完唔会干争争 仲有汁系底 食完一个都几饱🐟烟三文鱼蛋饼 $98有烟三文鱼 芝士同薯仔粒 成个蛋饼既味主要来自烟三文鱼 不过个人觉得黑胡椒多左d 每啖都有d辣 净系食呢个可能会有啲dry😂🧇窝夫套餐 $88窝夫🧇外脆内软,食完吾会口干,香草肠配罗勒酱、茄汁豆、蘑菇、意大利黑醋沙律,成件事吾油腻胜价比好高 除左远左啲之外 会再去😆
🍝卡邦尼意粉蛋饼 $108
🐟烟三文鱼蛋饼 $98