2022-02-01 99 浏览
Ground Zero (观塘)📍观塘伟业街93号7楼01-02号舖🤍店舖位于观塘与牛头角交界的大厦,整座大厦到时餐厅,今次拣左个小店都非常有名 👍🏻蟹肉阔条面$158酱料十足,有好多蟹籽、蟹肉同粒粒绿色既瓜、阔条面亦充满蟹肉既味道😝👍🏻澳洲和牛汉堡配蕃薯条即叫即煎既和牛、芝士、蕃茄、酸瓜再配埋独特酱汁,岩岩好可以一手拎起个汉堡一啖一口。蕃薯条都好好味,比较少食到,够哂特别👍🏻以上套餐都会另外配上是日餐汤👍🏻Tiramisu浓厚朱古力粉于顶部,超重酒味,饼底已溶化于提拉米苏中,超似意大利既地道味道,非常罕有,推荐俾大家!👍🏻Baileys mousse cake 层次分明,松脆饼底,中层有超软既慕丝、配上顶部既黑森林,仲有几粒士多啤梨、蓝莓点缀,入口即溶👍🏻Lemonade 柠檬特饮,酸酸的,够哂开胃,味道清新👍🏻Chocolate 超级浓既朱古力,个顶部放左劲多浓厚既朱古力,饭落肚既每一啖都会饮到好重朱古力味,呢杯饮品好适合钟意饮浓味及朱古力人士饮😍🤍餐厅环境不错,少见既Open kitchen,一共有11张枱、4张高桌,周六去到既我地都爆场,餐厅有几位大厨包括咖啡师,仲会定期举办咖
Ground Zero (观塘)
📍观塘伟业街93号7楼01-02号舖

👍🏻蟹肉阔条面$158

👍🏻澳洲和牛汉堡配蕃薯条

👍🏻以上套餐都会另外配上是日餐汤

👍🏻Tiramisu

👍🏻Baileys mousse cake

👍🏻Lemonade
柠檬特饮,酸酸的,够哂开胃,味道清新

👍🏻Chocolate

🤍餐厅环境不错,少见既Open kitchen,一共有11张枱、4张高桌,周六去到既我地都爆场,餐厅有几位大厨包括咖啡师,仲会定期举办咖啡活动体验,如果系呢头返工同埋食饭既可以试下😍😍