2024-05-21
各位女士、生日既朋友仔注意💡呢间餐厅岩哂黎饮野或者庆生,宜家做紧女士👧🏻$88任饮3个钟🥂🍷,同埋甜品有得画靓靓公仔🥂任饮三小时(女生专享) $88位星期二、四、六任饮指定cocktail🍸星期一、三、日任饮指定红白酒🍷我地叫左Snowball、February punch、Long Island Ice Tea,头两杯都比较打咭able📸,甜少少啱女仔饮,punch渐变色好靓,88蚊任点好抵饮🥰👫Set Dinner For Two $588水牛城鸡翼有4只,个汁几好食,辣辣哋味够浓🌶️,鸡翼肉质唔会柴,整体唔错几开胃🤓🍞香煎鹅肝多士(+$68)虽然要加钱,但个鹅肝都算大块,煎过之后更加香口有油香🔥,好味😋🍲餐汤/龙虾汤(+$38)餐汤系白汤,正正常常;龙虾汤几浓味👍🏻🔥德国火焰咸猪手伴酸椰菜上碟嘅时候店员会喺你前面淋酒点火,当然就够晒打咭able啦📸,之后店员会帮你拎去切件👍🏻,猪手皮脆,肉亦算腍唔会柴,连埋d骨胶原位食好正,亦唔会过咸🤌🏻唔错🉐🍕千岛酱蟹肉海鲜薄饼批系薄批,但又估唔到都几大个,咬落好有口感外脆内软,而且酱汁同海鲜均匀,口感味道都几丰富🈵🍝温泉蛋芝士肉酱意大利粉肉酱份
🥂任饮三小时(女生专享) $88位
👫Set Dinner For Two $588
水牛城鸡翼
🍞香煎鹅肝多士(+$68)
🍲餐汤/龙虾汤(+$38)
餐汤系白汤,正正常常;龙虾汤几浓味👍🏻
🔥德国火焰咸猪手伴酸椰菜
🍕千岛酱蟹肉海鲜薄饼
🍝温泉蛋芝士肉酱意大利粉
肉酱份量足,拮爆蛋黄一齐食正呀,几好味的🤓👌🏻
🍫特浓朱古力心太软 $78
book枱果阵预先通知左餐厅寿星中意蜡笔小新公仔,黎到好惊喜😍有小新同小白,寿星见到开心死,心太软一切开就爆浆,正
overall:
二人餐嚟讲,真系好丰富好多嘢食,3个女仔食都无问题🤣味道卖相都系好唔错🫰🏻,女仔仲要有的一个价钱任饮,想成班一齐饮野聚吓倾吓计,不妨试吓