2024-08-15 352 浏览
公司附近开咗间韩国炸鸡店CHIMAC(观塘店), 今晚早收工, Lunch冇食到饭, 晚饭时间未到, 又想食韩国野, 买左韩式炸鸡返去食。 韩式炸鸡腿肉(6件)套餐 - $59CHIMAC提供多款人气口味嘅无骨炸鸡套餐选择, 8款口味任你拣, 有韩国柑橘味炸鸡, 港式避风塘, 韩国原味炸鸡, 甜辣炸鸡, 芝士炸鸡, 蜂蜜焦糖炸鸡, 招牌辣味炸难, 葱蒜酱油炸鸡, 款款口味都好吸引, 我就叫左甜辣口味, 呢款经典得嚟又有韩国风味, 味道十分正宗, 酸酸甜甜, 又辣辣地, 鸡腿肉无骨啖啖肉,肉质十分嫩滑Juicy! 炸粉唔会太厚, 真系食下一件又一件呀! 酱汁包哂系入面, 食落系微脆, 鸡肉好入味, 仲好嫩滑, 套餐仲会包埋腌萝卜同薯条饮品。韩式泡菜蛋盖炒饭 - $47炒饭大大份, 有酸辣泡菜、杂菜、蛋,材料都几丰富, 价钱抵, 味道非常惹味,能够吃到泡菜香但是不太辣,很易入口, 炒饭又粒粒分明。韩式鱼糕串(2串) - $24叫多份小食, 韩式鱼糕串; 鱼糕串都几大串, 我好钟意食呀! 烟烟韧韧嘅口感, 有鱼嘅香味!我去韩国行街都必食呀!

韩式炸鸡腿肉(6件)套餐 - $59

韩式泡菜蛋盖炒饭 - $47
能够吃到泡菜香但是不太辣,很易入口, 炒饭又粒粒分明。

韩式鱼糕串(2串) - $24