餐厅: 五月星牛肉麵
资讯:

骆驼漆真系好多野食,呢间已经系我第二次嚟,系性价比好高嘅一间餐厅😆┄┅┄┅┄┅┄┅┄❦ 招牌红烧牛肉面 $73汤底同平时食开嘅唔同,除左牛肉汤嘅咸仲有少少甘甜,最尾有微微辣味。牛肉好入味,萝卜都好甜!面条几挂汤但如果可以硬少少就好啦。评分:🌕🌕🌕🌖🌑-❦ 试管盐酥鸡 $48鸡粒份量多,而且鸡肉嫩滑唔干。有多种味份任你落,个人认为梅粉酸酸地最正。评分:🌕🌕🌕🌖🌑-❦ 台湾肠卤肉饭 $58台湾肠够大条肥美!卤肉超多,又肥又香🤤评分:🌕🌕🌕🌖🌑-❦ 任食小食 $32+$32 就可以任食10款小食真系抵到烂!我地叫左其中7款嚟试:¸.·´¯❧蒜泥白肉 👍🏻¸.·´¯❧ 甜不辣 🤩¸.·´¯❧ 麻辣菇菌派对¸.·´¯❧ 凉拌茄子 🤩¸.·´¯❧ 手拍青瓜 👍🏻¸.·´¯❧ 白灼时蔬¸.·´¯❧ 黄金皮蛋其实样样都好好食,不过以上4款特别出色!佢地个蒜真系整得好香,好食到encore😋评分:🌕🌕🌕🌕🌗
┄┅┄┅┄┅┄┅┄
❦ 招牌红烧牛肉面 $73
招牌红烧牛肉面

❦ 试管盐酥鸡 $48
试管盐酥鸡

❦ 台湾肠卤肉饭 $58
台湾肠够大条肥美!卤肉超多,又肥又香🤤
台湾肠卤肉饭

❦ 任食小食 $32