真心推介位于观塘嘅「相马日式火锅」。呢度嘅环境就算再挑剔嘅人都会觉得到嘅照顾,任食海鲜火锅,好饱好满足,食完之后就即刻收藏左,以后一定要再带多啲人一齐黎食。店内格局得体,每一角落都好有日本风格,真系一流👌🏻今次我黎相马就系为咗食火锅!有番茄汤底,又有芝士龙虾汤茶碗蒸,𠮶种忍不住就想再饮一口嘅浓厚口感,简直系佢哋嘅招牌!份量足够,而且有14款不同嘅鲜味供你选择,真系好丰富!🥩 美国特选牛肩胛 🥩我最钟意食嘅就系美国特选牛肩胛肉。物超所值,质地嫩滑,炖煮后个肉味实在太夺人心魄,一食就会马上爱上,好有日本嘅独特魅力。🦞 极尚龙虾蒸海鲜 🦞龙虾、鲍鱼、贵妃蚌、扇贝、鱼,各式各样嘅海鲜,每一款食都食得到𠮶种甜,呢个海鲜拼盘一定会令你食得好满足,好想一试再试!🍲 芝士龙虾汤茶碗蒸 🍲汤底嘅新鲜度同卖相都十分出色,只龙虾肉饱满弹牙,特别系佢嗮嘅汤配方,都喺喺眼前为你炖煮,浓郁龙虾味道实在系无得顶🤤相马日式火锅,呢间嘅食物好食到你一定会再番嚟!仲等咩😆😆仲唔快啲约齐Band仔一齐黎试?!

🥩 美国特选牛肩胛 🥩

🦞 极尚龙虾蒸海鲜 🦞