2023-06-08 87 浏览
平时系观塘食晏,成日都会经过The Hunt,见到网上面评价都唔错,即刻约埋同事一齐试试佢😋😍South Africa Abalone Orzi Pasta $188✨入到去店员会好细心咁介绍menu上嘅食物,听完佢介绍,即刻对呢个鲍鱼米型意粉最有兴趣,唔单止系食物,连卖相摆盘都好靓😍呢个米型意粉系配咸蛋黄酱,每一粒意粉都会沾满晒,可能因为同同事share,所以咁样食都唔会觉得腻🥰鲍鱼煮得好好,唔会好韧,而且带有少少柠檬汁,几清新🥰而且仲会有啲芒果粒,食落好有东南亚菜嘅感觉~~😍Grilled Salmon $158✨呢排爱上咗三文鱼🤣🤣底下有烟肉薯蓉(超软滑做得好出色!👌🏼三文鱼皮煎得香脆,而且入面鱼肉嘅质地仲好juicy,好嫩滑!配埋羽衣甘蓝,真系好正✨饮品拣咗蜜糖柠檬水,唔会太甜,想饮咖啡都可以拣美式咖啡🫡🫡总括嚟讲真系几有水准,下次可以再试吓佢嘅Tiramisu 🫣

😍Grilled Salmon $158

配埋羽衣甘蓝,真系好正✨

饮品拣咗蜜糖柠檬水,唔会太甜,想饮咖啡都可以拣美式咖啡🫡🫡