餐厅: INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-08-25 902 浏览
最近我去咗观塘一间叫Inn im not anything嘅餐厅🥳 佢哋嘅菜式不单止好味,仲充满创意😻适逢佢地庆祝紧三周年,仲有特别装饰添😌✨无花果香醋沙津 呢道沙津真系好特别,无花果搭配新鲜沙律菜,口感清新又带点甜味🥗 佢嘅无花果香醋更系为整道菜加添咗层次,酸酸甜甜,完全唔会腻🤤 ✨大蚬意式香草酱意粉 $128呢碟意粉用咗新鲜大蚬,肉质鲜嫩,配上香草酱,味道真系好正🍝 每一口都充满海鲜嘅鲜味,意粉煮得啱啱好,搭配蚬肉,简直系绝配😋 ✨全日早餐 $138全日早餐真系好丰富,番茄、香肠、烟肉、炒蛋、牛油果同混合蘑菇,样样都唔可以少🍳 每一口都充满满足感,早餐食得咁丰富😄 ✨芝士奶盖梳乎厘 $98呢个梳乎厘芝士味浓郁🥯 一啖咬落去,奶香四溢,口感轻盈,完全唔会觉得重,甜度适中💖 🎶🎶🎶 Experience a delightful culinary journey at Inn im not anything, where every dish is a unique blend of flavors and textures. From refreshing salads to
适逢佢地庆祝紧三周年,仲有特别装饰添😌

✨无花果香醋沙津

✨大蚬意式香草酱意粉 $128

✨全日早餐 $138

✨芝士奶盖梳乎厘 $98

🎶🎶🎶 Experience a delightful culinary journey at Inn im not anything, where every dish is a unique blend of flavors and textures. From refreshing salads to hearty breakfasts, this restaurant is a must-visit for food lovers in Hong Kong.

🍴 INN - I'm Not Nothing(裕民坊)
📍 观塘协和街33号裕民坊YM32楼205 号舖
📞 29888289

#INN - I'm Not Nothing #comfy_观塘 #观塘美食 #观塘好去处 #香港美食 #香港打卡 #香港餐厅 #好好吃