2023-08-25
每次经过呢间cafe,都会俾佢地的门面吸引住😍😍cafe外墙以蓝色为主调,装潢走欧美工业风~而且环境宽敞舒适,食物质素都唔错架!!🥗Mango Crab Meat Salad $88✨份量十足!沙律菜新鲜爽脆,里面加入了大量芒果🥭同蟹肉🦀~~芒果酸酸甜甜,配沙律食好开胃😋😋🍖Grilled US Baby Back Ribs $168✨猪肋骨肉质软腍,轻轻一切已拆骨~外层涂满韩式辣酱🌶️,味道甜甜辣辣、好惹味!!另外仲有金黄酥脆的蕃薯条作伴碟,好食到停唔到口👍🏻👍🏻🍰Hunt Signature Tiramisu $78✨呢个系餐厅的招牌甜品,每次黎都必点!!蛋糕入口绵滑,好creamy~咖啡同酒的比例啱啱好☕️,又唔会太甜!唔错❤️❤️饮品方面,我地拣左Chocolate($52)同Honey Lime($48)~~两杯正常发挥,而我就钟意Honey Lime多啲!口感清新,蜜糖同青柠味道好出~几好饮🤤🤤
🥗Mango Crab Meat Salad $88✨
份量十足!沙律菜新鲜爽脆,里面加入了大量芒果🥭同蟹肉🦀~~
芒果酸酸甜甜,配沙律食好开胃😋😋
另外仲有金黄酥脆的蕃薯条作伴碟,好食到停唔到口👍🏻👍🏻
🍰Hunt Signature Tiramisu $78✨
呢个系餐厅的招牌甜品,每次黎都必点!!