2024-09-22 990 浏览
呢晚又嚟食我最爱嘅火锅放题,呢晚仲带埋两老嚟食,同佢哋食SRF美国极黑和牛套餐,肉类同海鲜都有得任食㗎🤩鸳鸯锅底♦️龙虾头锅呢个系期间限定嘅锅底,一上碟已经见到橙黄色嘅汤底,味道真系好香龙虾味呀🦞♦️清甜椰子鸡锅呢个系店舖嘅王牌汤底,好多客人都系嗌呢款,因为味道清甜🥥 同埋打边炉健康清热锅底,感觉冇咁邪恶。肉类呢个套餐包含咗多款肉类,净系牛肉都有五个选择,劲啱我呢啲牛魔王🐮 SRF美国极黑和牛片、美国安格斯牛板腱、封门柳、美国牛肩胛片同埋巴西牛脷托,个人就最钟意极黑和牛片,食落口嫩滑得来又唔会好肥腻。西班牙猪五花片同埋美国猪梅肉片,食落口都有啲猪嘅爽弹🐷 最开心嘅系有澳洲羊肉片,真系好滑,又有羊嘅香味😻 花雕酒鸡翼煮熟完,仲keep到好多酒香👍🏻海鲜呢度嘅海鲜都几新鲜,鲜甜海虾、帆立贝、爽脆墨鱼,我哋都有嗌嚟试吓🦑 比较特别嘅有美颜花胶同埋田鸡腿🍗 小食用QR code落单嘅小食,即叫即整,上碟热辣辣。必须要推介嘅系烧乳鸽皇同埋芝麻鸡翼,冇谂过打边炉可以食到呢两样食物,外脆内嫩,劲多肉汁啊🐥沙律冷盘麻辣猪脷同醉酒鸡翼尖两款都系唔错嘅前菜,连开胃嘅荞头都有啊😮火锅配料QR code落单有台北

鸳鸯锅底
♦️龙虾头锅
♦️清甜椰子鸡锅

肉类

海鲜

小食

沙律冷盘

火锅配料
QR code落单有台北鸭血、牛白柏叶同埋手包虾肉云吞,虾肉云吞够晒饱满🥟 另外有个自助吧,食物排列整齐,一目了然。有多款嘅蔬菜同埋丸类,特别推介牛筋丸同埋金沙丸。另外都有个柜可以攞松脆响铃、炸鱼皮、即炸午餐肉,真系打边炉嘅最佳拍档嚟㗎🥰

饮品
除咗有无糖茶、汽水,呢度仲有珍珠奶茶同埋啤酒任饮🍻

甜品
有一个甜品柜装住各式各样嘅甜品,例如有提拉米苏大福,牛乳布甸,杨枝甘露等等。另外仲有个软雪糕机,可以手唧软雪糕再加一啲粟米片🍦 另外亦都有啲大牌子嘅雪糕,意式、韩式同港式嘅雪糕雪条都有。

呢一餐我同两老都食得好满意,佢哋仲话会自己平日下昼嚟食任饮任食4小时嘅火锅放题餐添啊😂