2021-12-18 59 浏览
完sem就紧系要好好咁奖励吓自己🥳🥳男朋友就带咗我去呢间日本餐厅到食嘢庆祝下🤩🤩------------------------------去到唔洗等位就入得,环境都阔落,所以坐得好舒服😚😚------------------------------一坐低,店员就好有耐性咁介绍有咩好推介。🥰而我哋乜都想试吓,又唔系好想谂,所以就嗌咗个精选二人套餐。😙------------------------------是令沙律:个沙律入面个汁酸酸哋,几开胃。而个沙律入面有沙律菜,车厘茄,水果切片,仲有啲炸干葱添!食落口感都几丰富,酸酸地甜甜地咁。刺身盛:店员好好咁同我哋逐样介绍每款刺身,同教我哋食用嘅次序🥰!生蚝好鲜甜,仲有淡淡嘅海水味😚。而只赤虾好大只😍!仲有拖罗超级好食!每咬一啖,口入面都充斥住吞拿油香味🥰🥰!寿司盛:寿司方面就有三款唔同嘅寿司,有帆立贝、池鱼同碎葱吞拿鱼。当中我最钟意嘅系碎葱吞拿鱼寿司🥰!葱同吞拿鱼味好夹。寿喜烧锅物:食完啲生冷嘢,就梗系要食返啲热嘢㗎啦!😗呢个寿喜烧有m9和牛同北海道豚肉😍,仲有配一只生蛋,听落已经好吸引。牛肉同豚肉食落唔会剩系得脂肪或者剩系得肉,食落系啱
去到唔洗等位就入得,环境都阔落,所以坐得好舒服😚😚

寿喜烧锅物:食完啲生冷嘢,就梗系要食返啲热嘢㗎啦!😗呢个寿喜烧有m9和牛同北海道豚肉😍,仲有配一只生蛋,听落已经好吸引。牛肉同豚肉食落唔会剩系得脂肪或者剩系得肉,食落系啱啱好!😍煮耐咗之后,锅入面嘅配料都索晒味,好好味!😋

盐烧花鱼:条鱼烧得好好,烧到鱼嘅侧边都脆卜卜,都可以食。佢仲有一嚿柠檬俾我哋吱落条鱼度食🥰!

是日甜品:我哋𠮶日嘅甜品系芝麻雪糕,每一啖都有芝麻,唔会剩系得雪糕,又有口感得来又充满芝麻味!🤩🤩

估唔到观塘呢一边都有咁高质嘅日本餐厅,睇嚟要多啲喺呢度发掘多啲高质餐厅🥰🥰!