2022-02-26
今日朋友带我黎观塘觅食,知我呢排爱上左食Tiramisu,就带我黎试试呢间signature tiramisu😋🍰🍰💛US Prime Rib Eye $258薯条系粗身,上面有洒上调味粉好香,唔洗点蕃茄酱都好食!蒜头烤过好香甜,忍唔到口不停食😋配埋牛扒一齐食好正👍🏻👍🏻牛扒order 左 Medium,但上黎既时候有少少overcook同牛扒比较薄身🙈但系牛肉味香浓,肉都系腍身🐮汁少左D,但系唔沾汁牛扒都够味💛Prawn Linguine $158意粉摆盘好靓,上面有2只大虾🍤虾肉系爽口弹牙👍🏻意粉睇落冇咩酱汁,但每条扁意粉都充满好香同浓郁虾味,好惊喜!!推荐大家🤩💛Hunt Signature Tiramisu $68Tiramisu个外靓就好吸引🥰一层手指饼一层cream,上面仲有块香橙干片🍊手指饼食到淡淡酒味而且软淋😍而cream 好滑,上面洒满咖啡粉。Tiramisu甜度适中,但酒味比咖啡味突出!比较爱酒既人会喜欢🥰💚Green Tea Latte 拉花好靓,系天鹅🦢拉花!!饮到香浓幼滑抹茶味,但系偏甜左少少🤏🏻
💛US Prime Rib Eye $258
💛Prawn Linguine $158