放工嚟到呢间裕民坊三楼嘅上海菜餐厅,装修有茶楼嘅感觉,有好多大枱,适合家庭聚餐,亦有二人套餐,服务好好,价钱都唔贵,整体嚟讲美味抵食!🍜 改良担担面改良版本系会喺面上撒上一层厚厚嘅肉碎,非常香,不愧是招牌!汤底可以尝到浓浓嘅花生酱、芝麻香,可以拣小辣,辣度比较温和~面系幼面,柔软而有韧性,好好味😋🥰杨家小笼包鲜肉馅包裹喺薄薄嘅面皮内,汁水鲜美丰盈,皮薄而唔破,好食正宗~😋椒盐肉排餐厅仲有好多猪牛鸡类嘅肉食可以拣,椒盐肉排金黄酥脆,外皮撒上香香嘅椒盐,外脆内嫩,咸香适中,一点都唔会柴!🌶️🥟红油水饺辣到好过瘾!辣椒油同蒜末嘅浓烈味道淋漓尽致,同白菜馅嘅水饺融合得好~🍳🥟一口锅贴饺子煎到底部酥脆,一口咬落去,香味四溢,仲有唔少汁水,好食!

🍜 改良担担面

🥰杨家小笼包