2022-08-29 43 浏览
又有得玩又有得食💁🏻‍♀️呢间系一间放题任食烧烤,比较特别嘅系虾要自己捉🙌🏻可唔可以食返回本真系靠自己手势😂流水虾需要自己用夹夹住放落冰筒度,冻晕后马上烧!流水虾全部都好生猛,放入冰筒我都会弹弹,搞到周围都系水😂因此全部虾肉都好鲜甜爽口,整体头大身细,虾头有虾膏👍🏻📋星期日晚上8:00去就$360一位。(两个半小时)🔅 佢会按成人人头送海鲜船及美国prime 级牛肉🥩◼️海鲜船共有四份海鲜▫️扇贝▫️鲍鱼▫️沙白▫️鳝片◼️ 美国prime 级牛肉🥩 -油花均匀,肉质结实👍🏻食物选择丰富👍🏻有常见嘅丸类、蔬菜、肉类,更有有生蚝、墨鱼、青口、多春鱼等提供🤩饮品方面选择更多!一般放题比较少见的果汁也有。还有甜品水果等,全部都是独立包装👍🏻干净企理。💁🏻‍♀️性价比很高。比起一般韩烧,多咗自己亲手捉虾嘅趣味性。💖之前食过虾虾烧,玩法差不多但个炉唔一样,呢间餐厅嘅炉同平时食开嘅韩国放题一样,够热🔥嘢食熟得好快👍🏻之前食虾虾烧真系等咗我好耐🥲🏘 位置宽阔,自助区整体环境干净,食物干净企理,有独立的盒盖。💰连埋加一服务费360元一位。📍 地址:观塘开源道47号凯源工业大厦1楼B号舖

因此全部虾肉都好鲜甜爽口,整体头大身细,虾头有虾膏👍🏻

📋星期日晚上8:00去就$360一位。(两个半小时)

🔅 佢会按成人人头送海鲜船及美国prime 级牛肉🥩
◼️海鲜船共有四份海鲜
▫️扇贝
▫️鲍鱼
▫️沙白
▫️鳝片
◼️ 美国prime 级牛肉🥩 -油花均匀,肉质结实👍🏻

饮品方面选择更多!一般放题比较少见的果汁也有。

还有甜品水果等,全部都是独立包装👍🏻干净企理。

💰连埋加一服务费360元一位。

📍 地址:观塘开源道47号凯源工业大厦1楼B号舖