2024-07-19
餐厅装饰典雅,柔和嘅灯光、精心布置嘅桌面摆设、温暖嘅色调同舒适嘅音乐,为用餐增添咗一份放松感,整个人由上班嘅紧绷释放😌🍽️自助菜品丰富餐厅唔算好大,但前菜选择都好丰富,有各种水果蔬菜沙拉,通粉,芝士,烟熏三文鱼,烤法棍片,仲有新鲜任拿嘅虾、螺同青口。海鲜紧致弹牙,感觉好新鲜嘅,尤其螺肉超大一个,我食咗超多哈哈哈。🧀🍞强烈推荐嘅搭配芝士面包自助区有高达芝士同软芝士可以攞,旁边有小面包用嚟配上芝士食用软芝士,入口软滑幼细,有淡淡嘅咸香味。高达芝士口感好实净,好重芝士味!超好味,食咗好多粒🤣🤣(Ps. 我加咗烟三文鱼同芝士面包一齐食,多重口感同味道,推荐!!)🍗 Main dish 菠菜鸡肉卷配粟米蓉菠菜鸡肉卷系嫩滑鸡肉包裹紧香软软嘅菠菜馅。鸡肉好嫩滑,上面嘅皮甚至系脆嘅!清爽又健康,粟米蓉有黑松露味道,意外好搭!🥩Main dish 烩安格斯牛肉配洋葱炒薯仔牛肉粒好软嫩,完全唔韧,好有口感,加上丰富嘅肉汁,味道一流。薯仔系炒到黄金色嘅✨,完全唔硬,好香口。🍲黑松露白菌浓汤黑松露味好浓,饮落啖啖黑松露嘅香味,配上白菌令到个汤嘅口感升华咗。钟意黑松露嘅话都值得一试。
🍽️自助菜品丰富
🧀🍞强烈推荐嘅搭配芝士面包