2022-05-20
Cafe未有观塘分店已经想食呢间好耐😙终于同朋友去咗食😆cafe以木系为主🪵位子都唔少🪑坐得都好舒适🫶🏻而家系open rice bk 晚市位就有9折,大家要留意啦😝🔸啤酒薯条配黑松露酱🍟$55超级推介呢个❤️🔥薯条系幼身个款🙌🏻薯条好脆,同黑松露酱好夹🫶🏻黑松露味好够而沙律酱偏酸😙会上瘾一条接一条咁食🤣🔸安格斯牛肉芝士汉堡🍔$98包系用牛油煎过所以好香同脆🧈牛肉应该系手工所以肉质好结实💫 食到牛味同肉汁🐮好有份量🥲再加上生菜蕃茄芝士真系好夹🥰而旁边有薯条同沙律🤍薯条食落好似Shake shake 薯条但念唔到系咩味🤣而沙律汁系黑醋🥗🔸明太子蟹肉忌廉汁扁意粉🦀(dinner set)$138相对起上面两样就较普通🤧明太子同蟹籽都好够🫶🏻但蟹肉可以再多d😗意粉仲有本菇 同翠玉瓜💦自己一个人食哂都唔腻😆🔸涷特浓朱古力🍫(dinner set半价)$21个人觉得较淡😶朱古力唔会甜,个人觉得不过不失👐🏻
🔸啤酒薯条配黑松露酱🍟$55
🔸安格斯牛肉芝士汉堡🍔$98
🔸明太子蟹肉忌廉汁扁意粉🦀(dinner set)$138
🔸涷特浓朱古力🍫(dinner set半价)$21
个人觉得较淡😶朱古力唔会甜,个人觉得不过不失👐🏻