2022-01-23
中环推荐素食cafe🧡Root Vegan鱼香茄子贝果 $98超推荐呢款🤩佢哋嘅bagel口感我好钟意❤️外皮脆得嚟唔系硬 内里系软软绵绵带少少烟韧嘅组织‼️呢个菜式嘅贝果系海苔口味✨👍🏻咸香得宜 味道同鱼香茄子呢个菜式好夹😝猪肉用咗素食嘅新猪肉 仲有层芝士同海苔 呢个配搭太好食了😋.担担炒意粉 $118呢款又系好特别😍担担面变成炒意粉🍝😆好惊出边𠮶啲素肉丝整到好dry好硬🙀佢哋整到素肉丝仲系好Juicy嘅口感!同真肉好相似 意粉软硬度啱啱好!捞左花生酱即刻变得好惹味 仲会有啲辣椒🌶️虽然我唔食得辣 但呢个辣度仲可以接受 太好食忍唔住食晒😂食到底系真系有啲辣🥵.抹茶燕麦奶 $48又揾到一杯好饮嘅燕麦奶🙊✨出面嘅燕麦奶好少整得好饮 因为始终少咗牛奶𠮶种醇厚度 意外地佢哋整得好好饮 甜度适中 下次可以试埋芝麻同焙茶🥰.
鱼香茄子贝果 $98
超推荐呢款🤩佢哋嘅bagel口感我好钟意❤️