2021-07-23 54 浏览
喺附近收工顺便同同事去食埋晚餐,然后佢推介食辣辣屋,因为我本身好钟意食烤鱼,又钟意食串烧!所以佢满足左我2个愿望🙆‍♀️整体来讲嘢食质素好高质,而且店员姐姐好贴心👍当时3号风球惊我哋拎漏野,提我地拎伞服务好好!餐牌上系有好多不同国家菜式俾你拣,有台式,泰式等等…真心唔错总有一款啱你食!烧广岛蚝⭐️有蒜蓉同芝士俾你选择,而我实在太钟意食蒜蓉两只都叫晒🤣蚝味好浓郁烧到好惹味,而且蚝肉鲜味十足又饱满好好味😋触电烤鱼(麻辣味)⭐️第一次见到烤鱼有7种口味!不过我自己钟意食麻辣,因为食到个口又痹又过瘾好正,江团鱼好大条!肉质鲜嫩又少骨,食到我哋两个舔舔脷😋而且配菜都有好多,有鸭血,芽菜,娃娃菜等等…我觉得好抵食十分推介👍薯粉⭐️自己觉得食烤鱼一定要叫薯粉🤣吸晒d麻辣汤汁食落烟烟韧韧又饱肚超级正😋水果茶⭐️酸酸甜甜好开胃😋而且咁大杯足够三个人饮只需要$42超级抵!而且味道好浓郁,夏天饮好解暑!

烧广岛蚝

烧广岛蚝⭐️