2024-11-30
受检举冇申报有折扣优惠,所以重新提交(tick返个“优惠券”)及申报利益,我得到咗由餐厅提供嘅折扣活动优惠(即以非原价,餐牌上价钱),及得到总共15里数嘅订位优惠。 以下系原文。去泰国化嘅泰国菜。基本冇咩有落辣椒or辣味,上菜唔热,整体唔值呢个价钱(已经折咗). 所有食物要5至10分钟内食用先觉得原来系热食或者佢冷气大。。。食物主要系俾相机食。全部都系食物,唔至于用难食黎形容,但唔值佢嘅标价。无折唔会考虑,食过都唔会再考虑。侍应只系负责上菜同收钱,问飞天系乜,“泰式香料”冇补充,陶锅好特别因为香港少有,但店员唔觉得有咩特别,假设我假设系打边炉咁,问完我唔够位上菜点算(系,系问我想点),放抵就走。唔系睇过吓系咩嚟同点玩,真系以为系食生肉同饮汤。漏单,好忙好多人企系度。打抛猪肉好干完全冇辣椒之余连罗勒味都冇。 蟹肉咖喱冇辣偏甜唔够热。
题外话/补充资料:
受检举冇申报有折扣优惠,所以重新提交(tick返个“优惠券”)及申报利益,我得到咗由餐厅提供嘅公开折扣活动优惠(即以非原价,餐牌上价钱),及得到总共15里数嘅订位优惠。 以上系原文。