2022-07-19
生日嘅朋友钟意打卡,见呢间餐厅有个180度无边际萤幕,几特别,于是订位晚上19:30。跟朋友们19:25已到达。职员话枱客未走,要我哋等一阵,安排我哋先坐高枱等,我哋6个人只好叫住啤酒饮住等,职员之后话20:15会有枱俾我哋,但最终20:45先安排到张枱。餐厅安排实在超级差,订位都系废的。食物方面:味精重,不至于难食,但真心没特别。环境方面:梳化位是舒服的。但现场睇个180度无边际萤幕其实唔太特别。服务方面:订位安排实在超级差,带位那位职员较有礼貌同热心。订座时已问定可否在甜品碟上写Happy Birthday,当时职员话到时同我哋同时讲就得了。我哋明明叫左芒果糯米饭,但却俾左香蕉pancake,连candle都冇。我哋都懒得再同职员讲佢落错单。我请职员帮忙写生日快乐同埋生日朋友个名时。佢话要之前讲定先可写,我话订位时你哋同事话到时讲就得,呢位职员于是十万个不愿意咁写低生日朋友个名。呢间餐厅,真心不会再嚟,订位安排差,服务一般,食物普通没特别。
食物方面:味精重,不至于难食,但真心没特别。