2010-12-24
我同我班fd去食饭. 因为佢地想打边炉.. 又惊叫左d野食又无人拎比我地.所以拣左尼间我早2日就系e到订左位. 佢都同左我地讲系有位ge.虽然我都打过几次去改人数(改尼改去都系+- 2人-___-)不过我地去到果阵; 我同佢地讲.. 唔该; 我地系订左位ge..跟住佢认得我系边个-____-(因为我打过去太多次了)果到ge地理环境系.. lift对住有张台ge.. 跟住张台隔离系拎豉油ge..佢地就张我地安排左系lift对面ge果张台(姐系对住出出入入果d人食饭拉- -)我地当然不满. 因为我地肯定果张台唔系拎尼比人咁用l0r好无-_-"我地同佢地讲.. 我地1早订左位拉w0r. 点解仲系要坐e到侍应" 咁我地6点开始做生意. 咁你地订左8点. 唔通我地hold住张台咁耐比你地?我; 订位订尼就系为左hold住张台,. 而家你唔hold , 订尼做乜??佢" 咁你地介唔介意坐得逼d. 入面有张5人台.我: 我地成8个人w0r. 可能仲会尼多2个tim.佢1听到我地有10个人.佢: 咁算拉. 比张台你地. 不过我计足你地10个人钱嫁入面明明就有1大张台. 同埋果张台我又唔见得大得去边w0
所以拣左尼间
我早2日就系e到订左位. 佢都同左我地讲系有位ge.
跟住佢认得我系边个-____-(因为我打过去太多次了)
佢" 咁你地介唔介意坐得逼d. 入面有张5人台.
我: 我地成8个人w0r. 可能仲会尼多2个tim.
佢1听到我地[可能]有10个人.
佢: 咁算拉. 比张台你地. 不过我计足你地10个人钱嫁
入面明明就有1大张台. 同埋果张台我又唔见得大得去边w0r.
10个人坐果到明明就仲有d逼. 同埋上面放左ge 餐具又系得8套. 点解1开始唔比我地坐?
食物方面. 野食其实ok., 都算系新鲜
同埋佢系任拎.. 所以唔惊有d地方咁叫左野食唔拎尼-___-"
野饮都系任拎..
不过服务就真系有d问题啦=]