2024-06-11
.无意中发现优惠🥹🤫 @upperdeckhk 住系东涌嘅原因,东涌每一间餐厅我地都食过晒!!放假就行远小小,Tbay近东涌Sheraton Hotel,东涌市中心行过去路程大概15-20分钟💁🏻♀️亦可以乘搭 @sheratonhongkongtungchung Sheraton Hotel嘅shuttle bus🚌🚏30min一班车来往东涌站及酒店🏨..今次想介绍优惠嘅餐厅就系Upper Deck💁🏻♀️今次过去食晚餐,又转左menu,而且任何消费均有7折优惠😲..对住海景、机场食晚餐,我地两个人叫左2个主菜,1杯饮品,食饱饱仲玩左一场桌球🎱先返屋企😝,人均只系$182💁🏻♀️..鸡肉汉堡🍔($125)因为系美式风格,份量都好大,汉堡本来已经好厚身,脆鸡肉系用左上鸡腿肉,所以好嫩滑多汁,汉堡酱汁用了墨西哥辣汁,特别惹味🌶️..烧春鸡 (半只)($138)春鸡用了辣粉调味,烧得特别香脆,但仍保持春鸡嘅香嫩,配有薯泥,薯泥好香牛油香,同时亦带有奶香🤤..当晚嘅气氛唔错,有情调,而且有不少外国人饮野、督波,更有客人庆祝生日,餐厅会播放生日歌同时为客人送上蛋糕🎂咁嘅环境仲要对住海景,我就觉得
无意中发现优惠🥹🤫 @upperdeckhk
住系东涌嘅原因,东涌每一间餐厅我地都食过晒!!
鸡肉汉堡🍔($125)
烧春鸡 (半只)($138)
当晚嘅气氛唔错,有情调,而且有不少外国人饮野、督波,更有客人庆祝生日,餐厅会播放生日歌同时为客人送上蛋糕🎂咁嘅环境仲要对住海景,我就觉得物超所值。
趁仲有优惠,快d去试试😏🎁
地址:
The Upper Deck (东涌)
东涌怡东路9号湾景荟1楼101号舖
#upperdeck #bar #grill #birthday #seaview #seaviewbar #restaurant #hongkongbar #tungchung #citygate #citygateoutlets #sheraton #sheratonhotel #marriott #hotel #staycation #东涌美食 #湾景荟 #海景餐厅 #扒房 #foodshare #hongkongsteakhouse #steakhouse #burger #fries #桌球 #桌球餐厅 #酒吧 #goodvibes #优惠