2023-07-06
其实都好耐无嚟过意粉屋,如果唔系因为老细中意食都一定唔会拣佢😂 我都唔记得由几时开始想食意粉都唔会去佢到😅 我自己最唔中意意粉上碟系酱还酱,意粉还意粉(唔知点解我有𠮶印象佢系咁样😂) 🪖除咗肉酱意粉😂不过今次的确令我对佢有啲改观🤣 今次过嚟系食lunch set,包嘢饮,前菜就再加钱🤔 食物大部份都好okay😉 性价比计埋地段就中规中矩,但如果一个set要超过$150,我会宁愿行去鲗鱼涌食PiCi😂 staff介绍我哋食天使面,佢话整得好好😌我哋系share嘅,所以嗌咗几样🤓 的确香蒜番茄汁海鲜天使面 $127 系真系几唔错,整得好入味😛 温泉蛋蟹肉扁意大利粉 $137 都整得几好👍🏻 但系鸡肉牛肝菌汁意粉 $117 同肉酱长通粉 $85就有啲失分,明显食得到有分别🫣夏威夷式板板薄饼🍕$95 正常,佢系簿嘅pizza🍕 性价比唔高之余,我觉得份量唔系好足够,食完我仲有肚饿嘅感觉🤣