2009-01-12 22 浏览
哈哈.呢餐系同另一位食家mrscalculator的庆生饭.我相信佢都会写番不过我决定抢先一写呀~~~由于我地都几想试呢间.所以就决定佢生日去食啦不过因为只限member.所以我就被迫要上网reg membership然后再confirm 自己系ug.then 仲要打电话去confirm~~不过为左人地生日开心.冇所谓啦 我地一行7人.好准时咁到左~~仲reserve左招牌盐焗鸡!!叫左出名既:虾多士、杏汁猪肺汤仲有豆苗、咩咩咩鱼脆同杨洲炒面!! (当然叫左几个白饭 share~~)个人真系好欣赏个杏汁猪肺!!!!!!!! 超好饭.真系出面饮唔到~~~ 我仲偷偷地饮左2bowl~~ 哈哈不过好可惜唔记得左几 $虾多士都ok~~ 够脆口.不过唔够我印象中佐敦某酒楼咁好食.价钱都ok的52元4只~~ reasonable啦反而鸡真系有d失望...唔差既不过真系冇特别.食落都唔觉有盐味而且.280一只!! 过份左wow!!!! 不过佢keep哂所有内藏俾我.密密食都不错的但我就唔recommend大家叫啦其他都不过不失.ok的反而男同学们就觉得呢间麻麻地话同出面中菜冇分别wow~~ 埋单90
哈哈.呢餐系同另一位食家
mrscalculator的庆生饭.我相信佢都会写番
不过我决定抢先一写呀~~~

由于我地都几想试呢间.所以就决定佢生日去食啦
不过为左人地生日开心.冇所谓啦

我地一行7人.好准时咁到左~~
仲reserve左招牌盐焗鸡!!
叫左出名既:虾多士、杏汁猪肺汤

个人真系好欣赏个杏汁猪肺!!!!!!!! 超好饭.
真系出面饮唔到~~~ 我仲偷偷地饮左2bowl~~ 哈哈

不过好可惜唔记得左几 $

虾多士都ok~~ 够脆口.
不过唔够我印象中佐敦某酒楼咁好食.价钱都ok的
52元4只~~ reasonable啦

反而鸡真系有d失望...唔差既
不过真系冇特别.食落都唔觉有盐味
而且.280一只!! 过份左wow!!!!
不过佢keep哂所有内藏俾我.密密食都不错的
但我就唔recommend大家叫啦

其他都不过不失.ok的
反而男同学们就觉得呢间麻麻地
话同出面中菜冇分别wow~~

埋单908~ 祝mrscalculator 生日快乐啦

• 杏汁猪肺汤