2023-04-03
放假最好就系瞓到自然醒再食个brunch悠闲咁过😎Madhouse 有室内同户外座位 就算坐室内都可以睇到铜锣湾街景☺️店内仲有乐园主题装饰 好有欢乐气氛🎪.🌟Madhouse Grand All Day All Day Breakfast 绝对系brunch 嘅经典款式呢度嘅Grand all day 非常丰富又大份🤩蛋同肠都各有三件 而且蛋仲可以拣太阳蛋或者炒蛋🍳当然仲有多士🍞、茄汁豆、薯饼、三文鱼沙律🥗同埋生果粒食材高质仲好齐全!.🌟Marine all day combo 呢款海鲜All day Breakfast 嘅特式就系有煎鱼🐟同虾🍤煎鱼煎得啱啱好 配上菠菜一齐食又几夹而且仲有虾 比起经典款嘅ADB更轻盈.🌟Happy Day Pancake 食完咁丰嘅Brunch 仲想食多个甜品就点左呢个朱古力pancake 🥞估唔到有成4块咁多 非常抵食Pancake 嘅质地系松化嘅美式pancake 味道唔错😚.🌟Raspberry Sour ~ Vault CityMadhouse最出名就系有好多北欧同本地品牌嘅手工啤 所以我地都忍唔住一人点左一杯来自苏格兰🏴嘅酸啤 好
店内仲有乐园主题装饰 好有欢乐气氛🎪
🌟Madhouse Grand All Day
呢度嘅Grand all day 非常丰富又大份🤩
蛋同肠都各有三件 而且蛋仲可以拣太阳蛋或者炒蛋🍳
当然仲有多士🍞、茄汁豆、薯饼、三文鱼沙律🥗同埋生果粒
食材高质仲好齐全!
🌟Marine all day combo
就点左呢个朱古力pancake 🥞
估唔到有成4块咁多 非常抵食
🌟Raspberry Sour ~ Vault City
来自苏格兰🏴嘅酸啤 好重果味🍓🫐 味道偏酸
但系正正系因为咁所以非常开胃 同平日饮嘅啤酒味道亦都好唔同😙
🌟Lorita ~Amundsen Brewery
呢款来自挪威🇳🇴嘅啤酒好易入口 有淡淡嘅啤酒花味同埋热情果味🍺
餐厅有好大嘅介绍牌列明当天提供嘅啤酒
或者扫描完QR code📱亦都可以查看一个设计精美嘅表格
说明左各种啤酒嘅产地、厂商同风格等等
食brunch 加$198就可以2小时无限畅饮
啱晒啤酒迷黎寻宝🍻