2023-07-08
因为一心一意嚟打卡同坐下,对佢嘅食物其实冇乜期望🤪🤪提醒大家而家嘅人均最低消费已经到$80 ,请计一计自己嗌够数未😂🫶🏾环境:因为嚟打卡,环境梗系重要过食物😝环境设计得非常之靓,非常有日式嘅感觉,好似去咗京都嘅Cafe咁。注意唔系每一个地方都可以坐喺度食嘢,但每一个地方都可以打卡影相📸最喜欢系打卡嘅楼梯,原来仲可以上阁楼,有种探秘嘅感觉。另一个喜欢打卡嘅地方系一个小窗,非常有feel🥰十分推介想嚟影相嘅大家。1️⃣Miranda Tart ($58)呢个榛子挞非常似金莎嘅味道,如果钟意食朱古力嘅人应该都几钟意,如果唔系就会觉得佢甜同埋好腻。2️⃣Caramel tart ($58)焦糖挞有啲惊喜,佢系比较淋身,甜度唔算好甜,味道有啲惊喜,所以会想推介俾大家食Caramel tart!3️⃣ice milktea bottle ($46)正常发挥嘅奶茶,因为唔饮咖啡,所以冇咩饮品嘅选择。打卡嚟讲呢个樽都可以做到道具🤣📍总结:-都是个消闲好地方~不过记得先喺IG预约~-menu 上唔系所有tart都齐,个人想试下lemon tart🥲-而家已经可以食一个钟或以上,可以慢慢打卡了
🫶🏾环境:
1️⃣Miranda Tart ($58)
2️⃣Caramel tart ($58)
3️⃣ice milktea bottle ($46)
📍总结:
-都是个消闲好地方~不过记得先喺IG预约~
-而家已经可以食一个钟或以上,可以慢慢打卡了