2007-09-29
(27/9/07)大家都爱汉堡包,价钱高昂,都来转转口味。食物即叫即煎,在小小店子冲斥住油烟味。四人share三个包,Atomic$56(牛肉汉堡加埋Atomic sauce&蕃茄,好juicy)Smokey Jo's Chicken$46(烟肉,鸡胸肉,BBQ sauce,夹埋味道,同Atomic分别唔大)New Yorker$32(热狗:酸瓜碎/酱够酸,最欣赏加o左德国泡菜sauerkraut,好特别,肠又脆!)加$8有杯,如麦记的薯条,不过返到公司已焗腍晒, Cheese Fries$38亦然,腍左的一堆薯条。我地本想点齐o野才出门口,但纸袋被钉住,费事打开,应该齐卦,点知少左个cheeseburger,打去叫佢送返黎,态度不太好地说不可以,跟住manager听,态度好D,仍唔肯送来,叫我地今日或听日拿番,我地相粮之际,佢收左我地线添!再打去,我地要求refund,佢答应。同事去拿退款时,竟然个个店员都say sorry。究竟边个态度系真?第一个印象唔好,己搅到大家无引了。
食物即叫即煎,在小小店子冲斥住油烟味。
同事去拿退款时,竟然个个店员都say sorry。
究竟边个态度系真?第一个印象唔好,己搅到大家无引了。