2020-02-01 1689 浏览
这间老牌的面档在九龙城很出名, 这里嘅客人大多数都系老顾客, 返嚟开工嘅第一餐午餐!我哋就去咗呢度帮衬呀 !唔知道系咪农历年嘅关系呢度嘅午餐都好旺场,要等位先有得食! 不过好彩我等佢都可以好快就有得食呀! 呢度有个阿姐嘅服务简直系超水准 !落单好快, 又准确 ,有记得晒啲客人㖞!讲返呢度嘅美食啦 !我朋友推荐呢度嘅猪杂面, 我食完就觉得好普通 !反而我觉得佢哋嘅墨鱼丸, 同埋 墨鱼须非常之好食! 大家有机会都要食下 ,佢哋嘅墨鱼丸爽弹适中 , 而墨鱼须脚 又唔会太韧 !河粉有米味! 而且好滑! 仲有我要推介佢哋嘅炸鱼皮亦都好好味!唔会太多粉浆! 食落去薄薄地! 浸落佢哋嘅汤里面就更加好味啦 !依家喺九龙城好出名嘅面家大家有机会嚟吃呀!