2017-07-28
两口子行开尖咀, 到夜晚想食放题, 呢区真系唔熟, 旺角可能会易揾D, 上openrice睇睇, 就揾到呢间三木放题, 一于去试下。我地两个无book位, 真好彩, 当时8点, 入埋我地2位, 刚好爆场, 行迟一步, 我地就要转场了一坐低, 睇下order纸, 梗系叫D刺身啦! 都唔差㖞! 枝豆系我至爱, 食左两碗, 真系停唔到口有一次同朋友去食温泉蛋, 听佢讲左一句, 好正呀~~~D蛋白, 咁我今次就试下, 系㖞! 蛋白仲正过蛋黄㖞! 大家下次识食啦!串烧种类都好多, 我地都系点左一半, 因为惊食唔哂, 够香口, 烧得唔会过火天妇罗是必食的, 三木炸得好, 唔会炸到油腻, 一定经大火先再上碟, 不错自从放题有芝麻鸡翼, 烧鸡翼已经完全比下去, 半打无走鸡了烧物要推呢两款, 牛柳粒同金菇肥牛卷, 牛魔王至爱寿司又是不错的, 唔会太大旧, 搞到饱肚, 一口寿司, 黑松露油甘鱼是最正的, 香甜品我只爱雪糕, 佢地得番雪糕杯, 算是美中不足, 所以我要食三个去弥补呢个遗憾, 哈哈
一坐低, 睇下order纸, 梗系叫D刺身啦! 都唔差㖞!
枝豆系我至爱, 食左两碗, 真系停唔到口
自从放题有芝麻鸡翼, 烧鸡翼已经完全比下去, 半打无走鸡了
烧物要推呢两款, 牛柳粒同金菇肥牛卷, 牛魔王至爱