2021-10-21
今日黎呢挞地方漏低啲脚毛😌大家行过路过何文田可以留意下☺️▫️◽️◻️Beauty Bowl◽️◻️▫️谂住叫个沙律无咁heavy!一心以为有灸烧吞拿鱼,食到一半先醒起,原来系要额外加钱,两条囡真系盲既🤪🌈Bowl颜色缤纷有藜麦、红萝卜、鸡蛋、紫椰菜、羽衣甘蓝、红菜头豆泥、菠菜、生菜、樱桃萝卜、配以蜜糖芥末酱,清新无负担,不过依然耿耿于怀无吞拿鱼食😮💨😮💨▫️◽️◻️Char Siu Donburi◻️◽️▫️招牌既叉烧饭,望落dry dry地,好彩食落又ok🤪7分瘦肉3分肥膏,选用西班牙黑毛猪,慢煮令肉质又稔又嫩,小店使用枫糖浆唔会太甜及唔会张住过口,比港式蜜汁用麦芽糖健康啲,而且甜腻感相对无咁重,配以出色既自家制姜葱酱的确唔错👍🏻!!满心欢喜以为有粒温泉蛋捞饭,笃落去果下无野流出黎既🥺无料到既😮💨失望左。▫️◽️◻️Pina Kale-ada ◻️◽️▫️呢杯野饮青BB一睇就知健康野🤩有青苹果、香蕉、羽衣甘蓝、青瓜、菠萝及椰青水,青草味唔算劲,觉得有啲似西芹汁🤣唔难饮既~环境服务定价都可以,食物质素就还好,总体唔特别啰🤧再唔分享就唔记得啦haha
大家行过路过何文田可以留意下☺️
▫️◽️◻️Beauty Bowl◽️◻️▫️